Oktober

IT Service Management 2017 – The art of Service Integrations Konferencen er mødested for IT Service Management interessenter i Danmark – To faglige dage, hvor der er fokus på erfaringsudveksling og networking. I år har vi igen stor International deltagelse og et fyldt program med spændende foredrag, debatter, cases og workshops. Fokus for dette års konference er Läs mer..

Business Relationship Management – nyckeln till värdeskapande Inom IT har vi under lång tid kämpat med att få tydlighet i hur värde skapas för vår kärnverksamhet och hur gränssnittet mellan IT och verksamheten skall fungera. En nyckel för att skapa tydlighet i detta är BRM och att vi arbetar med devisen att IT är en Läs mer..

November

Årets roadshow går under temat är ”Robotics, automation och intelligenta system”! Vi kommer fokusera på de utmaningar som finns i och med trenderna som berör automatisering och robotisering – vad gör man då och hur pratar man med människor när arbetsuppgifter ersätts av robotar. Temat kommer belysa de utmaningar som finns och hur viktigt det Läs mer..

itSMF bjuder in till Roadshow från Sundsvall till Malmö under en och samma vecka. Årets roadshow går under temat ”Robotics, automation och intelligenta system”! Vi kommer fokusera på de utmaningar som finns i och med trenderna som berör automatisering och robotisering – vad gör man då och hur pratar man med människors arbetsuppgifter ersätts av Läs mer..

Anmäl dig nu till detta event som är kostnadsfritt för medlemmar i itSMF! Årets roadshow går under temat är ”Robotics, automation och intelligenta system”! Vi kommer fokusera på de utmaningar som finns i och med trenderna som berör automatisering och robotisering – vad gör man då och hur pratar man med människor när arbetsuppgifter ersätts Läs mer..

Årets roadshow går under temat är ”Robotics, automation och intelligenta system”! Vi kommer fokusera på de utmaningar som finns i och med trenderna som berör automatisering och robotisering – vad gör man då och hur pratar man med människor när arbetsuppgifter ersätts av robotar. Men vi kommer även att beröra andra aspekter som har med Läs mer..

itSMF deltar som partner till konferensen IT SUPPORT I FOKUS som går i Stockholm på Westmanska palatset. Det innebär att medlemmar i itSMF kan boka sig på denna konferens till ett rabatterat pris med 15%. Har er Servicedesk varit framgångsrik det gångna året så tveka inte att skicka in en nominering. Länk till dokument om Läs mer..