Erbjudanden

Utöver de förmåner du har som medlem i itSMF så har några av våra företagsmedlemmar följande erbjudanden till dig!

trim

Vi erbjuder dig som köper en TRIM Kickstart fritt medlemskap på opentrim.org i ett helt år.

Vår mission är att i samverkan med våra medlemmar i communityn OpenTRIM på opentrim.org, tillhandahålla material i form av en referensmodell och litteratur för att förenkla arbetet med ITIL och IT Service Management. Syftet är att underlätta ett införande av IT Service Management på riktigt i hela IT-organisationen oavsett om du har en liten eller stor organisation.

Läs mer om OpenTRIM

olingosmall

Olingo erbjuder itSMFs medlemsföretag ett kostnadsfritt seminarium med koppling till ITSM och IT-styrning.

Olingo är ett konsult- och utbildningsföretag med fokus på IT Service Management och IT-styrning. Vi kombinerar gedigen erfarenhet kring förändringsledning med djup kompetens kring etablerade ramverk och modeller. Vårt mål är att våra kunder ska utveckla sin egen förmåga att driva verksamhetsutveckling samt bygga in kontinuerligt förbättringsarbete i vardagen.

Läs mer om Olingo

ssi_log3

SSI – Support Service Institute erbjuder dig som medlem i itSMF 50% på medlemskap i SSI i ett år och 10% i rabatt på alla våra kurser och utbildningar!

SSI startades 1993 och är idag Sveriges största Supportnätverk inom privat och offentlig sektor. Vi driver SSI-Dialogmöten i hela landet där man delar med sig av sina erfarenheter, lösningar och eventuella misstag kring ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL., pm3, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder ca 20 st olika utbildningar som är direkt relaterade till Supportbranschen.

Läs mer om SSI