Förslag på talare/Call for Speakers till Expo’18 – 11/12 april itSMF Expo är etablerat som Sveriges ledande konferens inom området för IT-tjänster och nästa års Expo kommer bli en spännande konferens med många möjligheter att nätverka och lyssna på nyheter. Även 2018 arrangerar vi eventet i samarbete med Münchenbryggeriet och deras fina lokaler på Läs mer..

itSMF Sweden lanserar nu medlemskap för studenter. Studentmedlemskapet är särskilt anpassat för dig som studerar på högskola eller universitet och siktar på ett ITSM-relaterat arbete efter examen. Som studentmedlem i itSMF får du tillgång till information som kompletterar den kunskap du erhåller på ditt lärosäte och du får dessutom tillgång till unika förmåner. Läs mer här!

Här hittar du nu de flesta av presentationerna från Roadshow 2016! Se presentationerna i ”Öppet arkiv”. Presentationerna ligger under respektive region!

Arbetet med nästa års stora vårkonferens Expo17 pågår nu för fullt. Programmet börjar så smått komma på plats, läs mer här! Du som är medlem i itSMF, anmäl dig redan nu och få Early Bird rabatt! Läs om konferensen här!