Expo’18 den 11-12 april – Boka din plats före jul extra förmånligt

itSMF Expo är etablerat som Sveriges ledande konferens inom områdena IT Service Management och IT-Styrning. Två dagar med föreläsningar, nätverkande, galakväll med prisutdelningar mm.

Programmet, som börjar bli klart, ser oerhört spännande ut och hittills har vi lanserat våra keynotes som du hittar på eventsidan – http://www.itsmfexpo.se/talare-2018/

Nedan är 2 av våra keynotes:

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt som var Sveriges statsminister 2006-2014 och partiledare för Moderaterna 2003-2015. Fredrik pratar bl.a. om hur vi påverkas av förändringar i Sverige, Europa och världen samt hur ska vi anpassa och förnya oss. Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring.

Pär Johansson Årets eldsjäl 2016. Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson 1996 Glada Hudik- teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar – hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen.

Boka din plats nu, före jul, till ett pris av endast 6 400 kr (exkl. moms)- http://www.itsmfexpo.se/anmalan/