Förslag på talare/Call for Speakers till Expo’18 – 11/12 april

itSMFExpo

 

Förslag på talare/Call for Speakers till Expo’18 – 11/12 april

itSMF Expo är etablerat som Sveriges ledande konferens inom området för
IT-tjänster och nästa års Expo kommer bli en spännande konferens med många möjligheter att nätverka och lyssna på nyheter.

Även 2018 arrangerar vi eventet i samarbete med Münchenbryggeriet och deras fina lokaler på Söder Mälarstrand i Stockholm.

Visst vill du bli en av dem som bidrar till den stora mötesplatsen för människor och organisationer som vill växa tillsammans. Eller känner du någon som du tror skulle passa?
IT Service Management och IT Governance står naturligtvis på agendan och vi ser gärna att vi får en så stor bredd som möjligt från så många verksamheter som möjligt för att kunna växa tillsammans – både med kunskap och i nätverken.

Vi söker dig som vill dela med dig av dina erfarenheter, såväl goda som sämre. Våra konferensdeltagare önskar sig inte bara framgångshistorier utan vill gärna få ta del av sådant som inte gick precis som planerat, så länge det går att dra lärdom av misstagen. Denna gång tittar vi på möjligheten att även planera in ett antal kortare presentationer (20 minuter), ange därför om du är intresserad av 40 eller 20 minuters presentation.

itSMF intresserar sig inte bara för ITIL-ramverket utan vi ser gärna föreläsningar kring t.ex. Cobit, Lean, DevOps, Sourcing, SIAM och alla andra områden, ramverk och standarder som ryms i vår bransch.

Skicka in ditt förslag på talare idag! Föreslå dig själv, en kollega eller någon annan som du tycker har värdefulla erfarenheter att dela med sig av. Du behöver inte ha en presentation klar ännu, en god idé räcker som start så kan vi hjälpas åt med utformningen.

Skicka svar till events@itsmf.se senast den 10 november med nedan fält ifyllda.

  • Namn på talaren / Speaker name
  • Företag/Organisation / Company/Organisation
  • Titel på presentationen / Suggested subject title of the presentation
  • Synopsis, kort beskrivning av presentationen / Presentation synopsis, short summary
  • Till vilken sorts åhörare riktar sig presentationen främst? / Ideal target audience for the session
  • Längd på presentation / Length of presentation (40/20)
  • Vilka 3 saker kommer åhörarna få med sig från presentationen / List 3 take aways from the session
  • Kort beskrivning av talaren / Brief summary of who the speaker is
  • Kontaktuppgifter (Telefonnummer och e-postadress) / Contact information (Phone number and e-mail address)

itSMF Sverige är en ideell förening.
Detta betyder att eventuellt överskott från konferensen går direkt tillbaka till våra medlemmar genom vår verksamhet i alla landsändar.
Vi står för kunskapsbyggande och vidareutveckling av
ITSM och IT Governance i Sverige. Så missa inte chansen att få var med och påverka konferensens innehåll genom att föreslå spännande och kunniga föreläsare eller intressanta aktiviteter.

Du/Ni kan självklart också bidra med nomineringar till ”Årets ITSM-initiativ”. Vi ser er självklart gärna som medlemmar i vår förening för ett långsiktigt och ömsesidigt givande samarbete.

For international speakers: We invite everyone with practical experience from IT Service Management and IT Governance to submit a proposal. For us, that includes all frameworks and practices that we use and develop. ITIL, Cobit, Lean, SIAM, DevOps, etc. as well as stories from the trenches.

Send the above information to events@itsmf.se before the 10th of November.

2017-10-04T10:17:22+00:00