Roadshow’21 – Malmö

Om du deltar digitalt/online så gör du det via denna länk:

 https://welcome.meetappevent.com/itsmf-events?eventid=701752&eventcode=roadshow21
Ange din e-postadress och anslut!

 

I år kommer det att bli ett turnerande hybridevent. Du kan delta på plats alternativt så går det även bra att delta online.

Anmäl dig här till Malmö på plats eller online samt online till de övriga orterna. Det är kostnadsfritt att delta.

Malmö

Datum: 12/11
Tid: 09:30-12:00
Plats: minc, Anckargripsgatan 3, Malmö (värd hos minc: B4 Investigate)

Gäster/Talare:

Karin Lintrup – Head of Sustainability at Minc

Hur kan digitalisering och teknikutveckling bidra till hållbarhet

Karin Lintrup är hållbarhetsansvarig på Minc, Malmö stads startuphus. I sitt arbete som affärsutvecklare guidar hon startups i att finna hållbara affärer. Karin kommer att beskriva hur tech-startups på Minc och i Sverige idag integrerar hållbarhet i deras affärsmodell och vilka möjligheter och utmaningar som finns i detta.

 

John Wallhof – CTO, B4 Investigate

I huvudet på en CTO – arkitektur, cybersäkerhet och tjänster

B4 Investigate utvecklar kognitiv teknologi för att eliminera bedrägeri där utvecklingen går från en produkt som finns i kundens miljö till en produkt som finns i molnet, där några aspekter som beaktas handlar om arkitektur, cybersäkerhet och tjänster. I detta föredrag kommer vi att ge en liten inblick i frågeställningar som beaktas i hela kedjan från utveckling av algoritmer, utmaningar med en skalbar arkitektur som beaktar förändringar inom cybersäkerhet och hur tjänsteleveransen designas för att bli så effektiv som möjligt med ett globalt fokus.

 

Glenn Alvérus – Synerity

Cloud challenges

Glenn är en av Sveriges mest erfarna person kring ”ITSM verktygsstöd” som han har jobbat med i många år i olika sammanhang. Vid det här föredraget och intervjun kommer vi att få ta del av Glenns erfarenheter kring molntjänster som nu ligger på många företag och organisationers bord för beslut, om hur man ska hantera dessa tjänster och då främst ur ett GDPR och säkerhetsperspektiv. Vi får lyssna och lära oss mer kring det senaste bl.a. om turerna kring Schrems II.

 


Övriga orter
Borås
– 9/11 09:30-12:00
Sundsvall – 10/11 09:30-12:00
Stockholm – 11/11 09:30-12:00