Loading...
Jury Årets ITSM-initiativ 2024-01-26T07:22:56+02:00

eleonore_hammare_1Eleonore Hammare

Eleonore är styrelseordförande för itSMF Sverige. Eleonore har en lång bakgrund och erfarenhet som IT-chef och CIO från olika branscher och organisationer. Bland annat finans-/försäkringsbranschen, fastighet, privata vårdgivare och offentlig sektor. Hon har också varit verksam som konsult och VD för konsultbolag och har erfarenhet från ett flertal styrelseuppdrag.


Linda linda-gustafsson_1Gustafsson

Man kan säga att Linda är en riktig tekniknörd men kanske inte på det traditionella sättet, för det är när tekniken bidrar till nytta för människa och samhälle som det blir som bäst enligt Linda. Detta är också frågor som hon har erfarenhet att drivit då hon i över tio år har arbetat med verksamhetsutveckling och IT-strategi inom offentlig sektor varav två av åren som IT-direktör på Sundsvalls kommun. Sedan ett år tillbaka tog hon steget över till det privata näringslivet och i rollen som digital strateg på Sweco- Position, där hon ges möjlighet att få driva utvecklingen inom IT för samhällsutveckling på en bredare front. Förutom att Linda brinner lite extra för dessa frågor så är hon utbildad beteendevetare med inriktning mot datavetenskap och har certifieringar så som CIO, förändringsledare och ITIL. Hennes engagemang har också bidragit till att hon har förtroendeuppdrag som ordförande inom Dataföreningen Sundsvall och ledamot i Bron innovations föreningsstyrelse.


Michael Mirbaha

Michael har en gedigen praktisk erfarenhet av att arbeta med IT Governance och IT Service Management i organisationer inom både privat och offentlig sektor. I tidigare uppdrag har han hjälpt organisationer att höja sin tjänsteledningsmognad genom att arbeta med tjänsteorienterade aktiviteter (tjänstdefinition, tjänstedesign, tjänsteövervakning etc.) och processorientering (processdesign, processimplementering, KPI-arbete etc.). Han har tidigare varit ordförande för itSMF Sweden.


birgitta-losman_1Birgitta Losman

Birgitta Losman, arbetar som hållbarhetsstrateg vid Högskolan Borås och har tidigare varit regionråd med ansvar för forskning- och utveckling, näringsliv och infrastruktur i Västra Götalandsregionen samt arbetat i ledningen för Sveriges kommuner och landsting. Birgitta har bred erfarenhet av bolagsstyrning inom näringslivet i såväl offentliga som privata bolag.