Partnerwebinar – AI inom ITSM

LÄNK TILL EVENTET

itSMF Sweden is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Webbmöte om artificiell intelligens
Time: Apr 14, 2021 10:00 AM Stockholm

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93890783349?pwd=QkZRcXpuM1J5bnoxbzFLaDZsUmtuQT09

Onsdag den 14:e april 10:00-11:00 är du välkommen på ett webinar. 

Lär dig hur IT organisationer kan dra nytta av Artificiell Intelligens i deras ITSM lösning och se Efectes användningsfall där AI levererar reellt värde inom ITSM.

Upptäck fördelarna med AI inom ITSM

Hur kan IT-organisationer dra nytta av artificiell intelligens i sin IT Service Management? Är Hyperautomation en hype eller en funktion du behöver i många år framöver? Efecte kommer i detta webinar att diskutera olika användningsfall där AI kan leverera konkret värde inom ITSM.

Under första halvan av webinaret (som hålls på engelska) kommer vi att förklara vilka saker som kan automatiseras effektivt med maskininlärning, chattbots och RPA. I andra halvan (som hålls på svenska) demonstrerar vi olika exempel på implementeringar av artificiell intelligens som omedelbart kan förbättra medarbetarnas upplevelse och gör det möjligt för organisationer att fokusera på strategiska initiativ.

 Talare:

Peter Schneider

Chief Evangelist, Efecte Plc

I sin nuvarande roll som Chief Evangelist bidrar Peter med insikt om trender inom Enterprise Service Management och de fördelar som det kan tillföra medelstora företag. Tidigare har Peter ansvarat för produktledning på Efecte i 7 år.Tidigare i sin karriär har han haft roller inom produktledning hos Nokia och Siemens. Peter har skrivit olika expertartiklar om ITIL 4, IT och Enterprise Service Management i publikationer som Computerwoche och itsmf-tidningen i Tyskland.

 

Mikael Andersson

Pre-Sales Consultant, Efecte AB

Mikael är certifierad i ITIL och har verkat som rådgivare och utvecklare inom Service Management och IT Service Management området sedan 2001.

 

 

Mötet sker via Zoom och länk skickas ut till deltagarna någon dag innan webinaret äger rum.

Välkommen att anmäla dig!