Forum – ITSM verktyg och ärendehantering

Välkommen till Forum för ITSM verktygsfrågor och ärendehantering. Alla IT-organisationer använder ett ärendehanteringssystem och ITSM verktyg för att hantera sina IT-tjänster. En del verktyg hanterar bara Incident, Problem och Change, andra har färdiga beställningsportaler, chatfunktioner och andra stödsystem implementerade. Många diskuterar frågan kring att använda molntjänster, privat eller publik molntjänst eller om man bör ha verktyget on-premise. Säkerhet och risk för intrång har också blivit en allt viktigare fråga.

Peter Hero som ordförande för itSMF Väst och ledare för nätverket Service Support Institute kommer att inleda eftermiddagen med att beskriva de utmaningar och förväntningar som han har mött hos medlemmar och kunder kring ITSM-verktyg. Han kommer också att komma med en del tips och råd för de som planerar att investera i ett nytt ITSM-verktyg. Peter kommer att hålla i en paneldebatt med de olika verktygsleverantörer som finns med på detta forum för verktygsstöd och ärendehantering.

Välkommen att delta på detta kostnadsfria event i Göteborg den 4 maj. Är ni medlemmar i itSMF och är en leverantör av ITSM verktygsstöd så missa inte chansen att vara med och delta i paneldebatten och därefter få tid att möta kunder som kan vara intresserade av just er lösning. Efter paneldebatten har vi 90 minuter tillgodo för demo av de verktyg som finns representerade på plats.

Frågor och anmälan från leverantörer så kontakta Peter Hero, mail: peter.hero@supportinst.se , Tfn: 0707 – 94 55 00

Plats: United Spaces i Göteborg, Östra Hamngatan 16, våning 5
Datum: 4 maj
Tid: Kl 13.00 – 16.00

Välkomna!
itSMF
/Peter Hero