itSMF – Förmiddagskonferens om Enterprise Service Management 19 september i Malmö

itSMF – Förmiddagskonferens om Enterprise Service Management 19 september

Vi fortsätter med våra förmiddagskonferenser i itSMF region syd, och du är välkommen att delta den 19 september på Elite Savoy i Malmö. Vi följer nu upp närmast tidigare konferenser (då vi bl.a. pratat om ITIL4, VeriSM, Employee Experience och Knowledge Management) med ännu ett aktuellt ämne: Enterprise Service Management.

Program
Du är välkommen från kl 8:00 och vi kör igång kl 8:30 och avslutar ca 11:30
Vi kommer denna gång fokusera på Enterprise Service Management med tre föredrag:

  1. ESM i praktiken – Michael Hägglin (Lunds universitet)
    Hur går tankarna kring införande av ESM? Michael presenterar deras upplägg och tankar, samt visar lite vad de har gjort inom området med hjälp av plattformen ServiceNow.
  2. Hur skapar man WOW-ögonblick inom IT & Enterprise Service Management? – Johannes Jonsson (Freshworks)
    Johannes ger en inblick i hur Freshworks ser på dagens IT & Enterprise Service Management landskap, utvecklingen som sker den närmsta tiden och hur man som företag kan erbjuda sina anställda WOW ögonblick i kontakten med service & support.
  3. ESM i praktiken – Jesper Zachrisson (Synerity)
    Jesper har jobbat med införande av ITSM lösningar de senaste 15 åren och på senare tid innefattar dessa allt mer process- och verksamhetsstöd även för andra avdelningar än IT. ESM har så dykt upp som begrepp de senaste åren men hur långt har verktygs-leverantörerna egentligen kommit, hur mogna är företag och organisationer och vilka fallgropar finns det? Jesper visar även hur Cherwell Service Management plattformen i praktiken stödjer ESM.

Plats och Tid: Elite Hotel Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö
torsdagen den 19 september 2019 kl 08:30 – 11:30
Sista anmälningsdag 17 september 2019

Pris: Medlem i itSMF: Gratis (ingår i medlemsskapt, men 500 kr om du inte dyker upp och inte har avanmält dig).
Ej medlem i itSMF: 500 kr

Kontakt och frågor Om du har förhinder eller inte hittar till Savoy: Johan Hansson +46 46 16 34 16 eller Glenn Alverus +46 (0)768 66 77 78