itSMF Roadshow i Sundsvall

roadshow

När: Torsdag 5 November
Plats: Sundsvalls konferenscenter
Tid: 10.00 – 14.00 (lunch ingår)

Temat i år är ”Transition to Innovation”, där kommer vi att fokusera på hur vi bör tänka out-of-the box, och vad ser vi framtidsmässigt inom Service Management området. Vi tar med andra ord ytterligare höjder från förra årets tema ”Going to Strategic Level” och siktar ännu högre. Vad innebär det för oss och tjänstetänket. Det är en utveckling vi ser på flera olika håll där vi allt mer lyfter frågeställningar inom ITSM från att hantera frågor kring Incident Management till att hantera helheten på strategisk nivå.

10.00 – 11.00 Sanaz Tarlani
11.00 – 12.00 Simone Moore
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.00 Peter Johnson

Vår lokala talare:
Sanaz Tarlani är jurist, krönikör, föreläsare och grundaren av Sanaz Juristfirma AB.
Sanaz valde att en dag gå emot strömmen, hon valde att plocka fram sitt bästa jag. Under denna introduktion till föreställningen ”Ta fram din inre Zlatan” kommer Sanaz att hjälpa er slipa fram ett mod för att våga synas på marknaden, hon lämnar över en tankeställare och en start till en förändring hos var och en att jobba vidare med när man kommer hem.

Våra centrala talare:
Simone Moore – Service Management Professional. Simone har lång erfarenhet inom itSMF som brinner för Innovation. Talare från både itSMF Expo 15 och itSMF Expo 15. Simone kommer prata om kreativt tänkande och förändringar i organisationen.

Peter Johnson –“Beyond ITSM”. Peter kommer prata kring några av de idéer som utforskats i hans senaste bok om kundservicealternativen. Publiken kan förvänta sig en genomlysning av de nu inaktuella tänkanden som ITSM baseras på och hur lite dessa gör för att ge de verksamheter som vill arbeta med innovation

Delta på detta intressanta event och gå hem full med inspiration

VÄLKOMNA!
För mera information:
itSMF Sundsvall (Norr) Jesper Lindh, 070-317 17 30, jesper.lindh@koneo.se

Medlemspris: 0 kr
Icke medlemspris: Individuellt medlemskap (970 kr)
Student: 200 kr vid uppvisande av studentleg

Obs! För anmäld deltagare som uteblir uppkommer en avgift på 500 kr.
Medlemspris: 0 kr
Ordinarie pris: 970 kr