itSMF Väst seminarie den 30 november – Erfarenheter när det gäller hur du får ”IT Service Management” att fungera i praktiken

Välkommen till itSMF Väst på ett eftermiddags seminarie den 30 november!

Jenny Engelbrektsson från DirSys och medlem i itSMF Styrgrupp i Väst, delar med sig av sina erfarenheter när det gäller hur du får ”IT Service Management” att fungera i praktiken?

-Att arbeta inom området för ITSM är inte alltid så enkelt, men krånglar vi till det för mycket?

Jenny ger tips och råd hur man kan arbeta i praktiken genom att  ”dela upp elefanten” i mindre delar, hur man åstadkommer nytta och framgångar genom att inte krångla till det och hur man med relativt enkla checklistor kan komma långt.

Jenny Engelbrektsson arbetar idag på DirSys där hon dagligen hjälper kunder med sina processer och arbetssätt för att hantera de digitala tjänsterna. Jenny har lång erfarenhet inom ITSM och har arbetat med olika ansvarsområden som t.ex. Knowledge management, Change processer, Service Integration, Teamleader och som konsult. Hon har också engagerat sig inom itSMF i ca 10 år och är en aktiv medlem inom itSMF styrgrupp i Väst.

Jenny Engelbrektsson

Agenda:

15.00 – 15.45: Jenny Engelbrektsson om hur du får ”IT Service Management” att fungera i praktiken?

15.45 – 16.00: Mingel och fika

16.00 – 16.45: Gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyte

16.45 – 17.00: Sammanfattning

När: Den 30 november kl 15.00 – 17.00

Plats: United Spaces Göteborg, Östra Hamngatan 16

Det går också bra att delta digitalt. Om du vill delta digitalt ber vi, förutom att anmäla dig här, skicka ett mail till members@itsmf.se och meddela att du vill delta digitalt.

Digitalt deltagande är möjligt endast på den första delen, d.v.s mellan 15.00 – 15.45, ”Jenny Engelbrektsson om hur du får ”IT Service Management” att fungera i praktiken?”

Länk till seminariet:
Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/85439168313?pwd=QgWIcgbUQxPpt9kTPVtWbe0xvkGwKh.1

Fika ingår och eventet är kostnadsfritt!

Kontaktperson: Peter Hero, peter.hero@supportinst.se, Tfn: 0707 – 94 55 00

Väl mött!

Peter Hero
/itSMF Väst