Lunchseminarium 12 september Stockholm – Tjänsteleverans över land, hav och upp i rymden med Telenor Satellite Broadcasting!

itSMF region Öst bjuder in till Lunchseminarium 12 september i Stockholm – med temat tjänsteleverans över land, hav och upp i rymden med Telenor Satellite Broadcasting!

Kom och lyssna när TSBc berättar om hur man genom att införa Configuration Management och CMDB lyckats strukturera information för operativt, taktiskt och strategiskt beslutsstöd till nytta för ledning och övriga processer som t ex Incident, Change, Release, Problem med flera!

Telenor Satellite Broadcasting (TSBc) är en av Europas största leverantörer av broadcast- och datacomtjänster via satellit. Men även i en organisation som äger unika tillgångar som egna satelliter och globala nätverk är konkurrensen och prispressen hård, och man måste hela tiden utveckla sin organisation och sina tjänster. Det är avgörande att man har koll på sina tjänster över land, hav och rymd då nertid omedelbart påverkar slutkunden. Med utrustning och nät som spänner över många olika teknologier kan detta vara en särskild utmaning.

TSBc berättar hur man lyckas övervaka tjänster och hantera tjänstekonfigurationer i ett ständigt föränderligt utbud av tv-kanaler och datakommunikation till hushåll och företag inom marin-, olje- och gasindustri.

Vi bjuder på lättare lunch och ser fram mot ett givande utbyte mitt i Stockholm.

Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm, lokal Milano

Datum: Måndag 12 september.

Tid: 11:00 – 12:30

Medlemspris: 0 kr
Ordinarie pris: 500 kr

Varmt välkomna!

Styrgruppen för itSMF Region Öst