Partnerwebinar – Kundservicens viktiga roll för medarbetarresan och kundresan

itSMF bjuder in dig som medlem att ta del av ett webbmöte på temat kund- och medarbetarresa för att uppnå högre medarbetarnöjdhet och kopplat till det en högre kundnöjdhet. Webbmötet genomförs tillsammans med våra samarbetspartner BiTA. Varmt välkommen den 27 november kl.08.30. Mötet sker via den digitala plattformen Zoom.

KUNDSERVICENS VIKTIGA ROLL BÅDE FÖR MEDARBETARRESAN OCH KUNDRESAN

I servicesammanhang pratas det ofta om att skapa och utveckla kundresor och att bidra med maximalt värde till kunden. Vår utgångspunkt är att börja med medarbetarresan. Medarbetarresan skapar förutsättningar för engagerade medarbetare som inte blir störda av icke-fungerande IT och där man får anpassat stöd i sitt arbete under hela den tid man arbetar i organisationen. Syftet är att som medarbetare kunna arbeta effektivt och stötta kunden på bästa möjliga sätt oavsett om det handlar om hjälp med fel, förfrågningar, beställningar, handhavande eller något annat.

På BiTA/SSI arbetar vi med hela medarbetarresan när det gäller IT-support och kundservice och vi vill vid detta webbmöte berätta om hur vi gör, vilka erfarenheter vi har med oss och också ge dig tips som du kan ta med dig och använda i din verksamhet.
Vi kommer även att beröra områden som ”Agila team E2E”, värdekedjan enligt ITIL 4 och vikten av kunskapshantering (Knowledge Management).

Välkommen att ta del av Peter Hero, från BiTAs dotterbolag SSI, som tillsammans med Ulf Myrberg från BiTA  berättar om ämnet och diskuterar med dig som deltagare.

Här länken för deltagande på webinariet:

https://zoom.us/j/95602440219?pwd=bnhKeTUweWlFSjBJN1FIdDY1QVI5Zz09

 

Deltagandet är kostnadsfritt.

Tid: fredag den 27 november, kl.08.30-09.30