Roadshow i Sundsvall 13 november

Roadshow logo 2017

Årets roadshow går under temat är ”Robotics, automation och intelligenta system”!

Vi kommer fokusera på de utmaningar som finns i och med trenderna som berör automatisering och robotisering – vad gör man då och hur pratar man med människor när arbetsuppgifter ersätts av robotar.

Temat kommer belysa de utmaningar som finns och hur viktigt det är att säkra människorna i processen.
Vi tar ytterligare höjder från förra årets tema ”Service Onboarding” och ser framåt mot de nya innovativa utmaningarna som finns.

Vi kommer att ha två talare under dagen:

Robert S. Falkowitz
Managing the Robots that Manage Services föreläsningen kombinerar dessa intressen genom att titta på hur robotosiering och maskinlärning kommer påverka Service Management området inom nära framtid.

Eva Johnsson
Bakom maskiner finns människor. Inom automation, robotteknik och artificiell intelligens ”talar vi” med maskiner, samtidigt som vi också ägnar en stor del av vår tid åt att kommunicera med människor. För att kommunicera effektivt är det viktigt att förstå kulturella skillnader. I den här föreläsningen delar Eva Johnsson, expert på interkulturell kommunikation, med sig av exempel på interkulturella utmaningar du kan möta i ditt arbete och ger tips på hur du kan hantera dessa. Med utgångspunkt i Claude Shannons modell över kommunikationsprocessen tittar vi närmare på kommunikationen mellan människor och får exempel på hur kulturella olikheter kan påverka på oväntade sätt.

När: måndag 13 november
Tid: 13.00-17.00
Plats: Sundsvalls konferenscenter, Quality Hotel Sundsvall, Esplanaden 29, Sundsvall

Medlemspris: 0 kr
Pris för ickemedlemmar: Individuellt medlemskap (970:- exkl. moms)
Student: 200:-, vid uppvisande av studentleg.

Kontaktperson för detta event är Roger Sundin, roger.sundin@cgi.com