Loading...
Erbjudanden 2023-12-01T17:21:01+02:00

Utöver den medlemsnytta du har som medlem i itSMF så har några av våra företagsmedlemmar följande erbjudanden till dig!

Är ditt företag medlem i itSMF och vill göra ett erbjudande till medlemmarna, kontakta itSMF (members@itsmf.se)

 

BiTA erbjuder alla itSMFs medlemsföretag 10% rabatt på våra utbildningar

BiTA har drivit kompetensutvecklingen inom IT-området i Sverige i drygt 15 år, så vi vill dela med oss av vår samlade kompetens till dig om hur man gör för att skapa kundnytta och effektivitet i en verksamhet. Med kursledare som har en nära anknytning till verksamhetsutveckling från många år i konsultuppdrag, kan vi erbjuda dig mycket erfarenhet, kompetens, goda exempel samt inarbetad egenutvecklad och mycket uppskattad pedagogik på våra utbildningar.

Utöver alla de certifieringsgrundande ITIL-kurserna erbjuder vi också utbildningar inom IT-styrning, IT-kvalitet, processorientering, tjänsteutveckling, förvaltning, ledarskap och säkerhet.

Läs mer om BiTA (LÄNK)

Samarbete mellan NFI och itSMF Sweden

NFI (Nordic Forum for Information) har sedan 1985 hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.

Genom ett ömsesidigt samarbete och nätverkande mellan NFI och itSMF Sweden får itSMF Swedens medlemmar 15% rabatt på valfri kurs. Anmälan sker via NFI:s hemsida och du ska ange ”itSMF15” i meddelandefältet när du anmäler dig.

www.nfi.se (LÄNK)

Samarbete mellan IFI och itSMF Sweden

IFI (Institutet för informationsteknologi) har arrangerat konferenser och seminarier rörande bland annat IT, juridik, verksamhetsutveckling, avtal, upphandling och sourcing och för IT-branschen i 30 år och har genom åren etablerat och utvecklat hundratals utbildningar och mötesplatser för den svenska marknaden.

Genom ett ömsesidigt samarbete och nätverkande mellan IFI och itSMF Sweden får itSMF Swedens medlemmar 20 % medlemsrabatt på samtliga utbildningar och evenemang som ges i IFI:s regi. Ange att du är medlem hos itSMF när du anmäler dig.

www.ifi.se (LÄNK)

 

20% rabatt på alla utbildningar till dig som medlem i itSMF. Ange ”itSMF” vid kursbokning.

Aim 4 Knowledge erbjuder ackrediterade schemalagda utbildningar  inom ITIL®, PRINCE2®, Lean IT, DevOps, COBIT5® och VeriSM™. Med kursmaterial av högsta kvalitet och ledande instruktörer med lång utbildning och erfarenhet. Företagsinterna utbildningar och flexibla certifieringar på valfri plats.

Under våren har vi STARTGARANTI på alla kurstillfällen inom ITIL 4

Läs mer om Aim 4 Knowledge (LÄNK)

 

ssi_log3

SSI – Support Service Institute erbjuder dig som medlem i itSMF 50% på medlemskap i SSI i ett år och 10% i rabatt på alla våra utbildningar!

SSI startades 1993 för att etablera supportbranschen med ökad status och kompetens och är idag Sveriges största Supportnätverk inom privat och offentlig sektor. SSI driver nätverksträffar i hela landet där man delar med sig av sina erfarenheter, lösningar och eventuella misstag kring ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder även utbildningar för medarbetare i olika roller i support- och kundservicebranschen och kan också stötta supportorganisationer med förändringsledning och möjlighet till effektivisering genom konsultation.

Läs mer om SSI (LÄNK)