Loading...
Erbjudanden 2018-10-24T12:54:15+00:00

Utöver de förmåner du har som medlem i itSMF så har några av våra företagsmedlemmar följande erbjudanden till dig!
Är ditt företag medlem i itSMF och vill göra ett erbjudande till medlemmarna, kontakta då itSMF`s kansli (members@itsmf.se) s

Under hösten 2018 lottar vi ut 3 gratis kursplatser varje månad. Gå till vårt formulär på nedan länk för att vara med i utlottningen. Våra kursområden är ITIL, Prince2, Cobit, VeriSM och Resilia. Ange kursnamn och datum för kurstillfället som du är intresserad av.

Kursschema         Delta i lottning

olingosmall

Olingo erbjuder itSMFs medlemsföretag ett kostnadsfritt seminarium med koppling till ITSM och IT-styrning.

Olingo är ett konsult- och utbildningsföretag med fokus på IT Service Management och IT-styrning. Vi kombinerar gedigen erfarenhet kring förändringsledning med djup kompetens kring etablerade ramverk och modeller. Vårt mål är att våra kunder ska utveckla sin egen förmåga att driva verksamhetsutveckling samt bygga in kontinuerligt förbättringsarbete i vardagen.

Läs mer om Olingo

ssi_log3

SSI – Support Service Institute erbjuder dig som medlem i itSMF 50% på medlemskap i SSI i ett år och 10% i rabatt på alla våra kurser och utbildningar!

SSI startades 1993 och är idag Sveriges största Supportnätverk inom privat och offentlig sektor. Vi driver SSI-Dialogmöten i hela landet där man delar med sig av sina erfarenheter, lösningar och eventuella misstag kring ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL., pm3, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder ca 20 st olika utbildningar som är direkt relaterade till Supportbranschen.

Läs mer om SSI