Loading...
Erbjudanden 2023-08-11T15:45:54+02:00

Utöver den medlemsnytta du har som medlem i itSMF så har några av våra företagsmedlemmar följande erbjudanden till dig!

Är ditt företag medlem i itSMF och vill göra ett erbjudande till medlemmarna, kontakta då itSMF`s kansli (members@itsmf.se).


BiTA erbjuder alla itSMFs medlemsföretag att boka ett företagsinternt tillfälle av en av våra nya GIG-utbildningar – utan kostnad!

BiTA har i över 15 år varit en ledande aktör inom utbildningsbranschen och utvecklar kontinuerligt nya kurser och format för att möta våra kunders efterfrågan på kompetensutveckling.

En GIG-utbildning är en lärarledd distansutbildning, max en halv dag, där en expert på området förmedlar kunskap och engagerar deltagarna i övningar, diskussioner och erfarenhetsutbyten. En GIG-utbildningar är ett tidseffektivt sätt att kompetensutveckla dig och ditt team inom ett specifikt område, t.ex. som en injektion i ett projektarbete eller som start på en förändringsinsats.

Läs mer om BiTA:s GIG-utbildningar

Samarbete mellan NFI och itSMF Sweden

NFI (Nordic Forum for Information) har sedan 1985 hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.

Genom ett ömsesidigt samarbete och nätverkande mellan NFI och itSMF Sweden får itSMF Swedens medlemmar 15% rabatt på valfri kurs. Anmälan sker via NFI:s hemsida och du ska ange ”itSMF15” i meddelandefältet när du anmäler dig.

www.nfi.se

Samarbete mellan IFI och itSMF Sweden

IFI (Institutet för informationsteknologi) har arrangerat konferenser och seminarier rörande bland annat IT, juridik, verksamhetsutveckling, avtal, upphandling och sourcing och för IT-branschen i 30 år och har genom åren etablerat och utvecklat hundratals utbildningar och mötesplatser för den svenska marknaden.

Genom ett ömsesidigt samarbete och nätverkande mellan IFI och itSMF Sweden får itSMF Swedens medlemmar 20 % medlemsrabatt på samtliga utbildningar och evenemang som ges i IFI:s regi. Ange att du är medlem hos itSMF när du anmäler dig.

www.ifi.se

20% rabatt på alla utbildningar till dig som medlem i itSMF. Ange ”itSMF” vid kursbokning.

Aim 4 Knowledge erbjuder ackrediterade schemalagda utbildningar  inom ITIL®, PRINCE2®, Lean IT, DevOps, COBIT5® och VeriSM™. Med kursmaterial av högsta kvalitet och ledande instruktörer med lång utbildning och erfarenhet. Företagsinterna utbildningar och flexibla certifieringar på valfri plats.

Under våren har vi STARTGARANTI på alla kurstillfällen inom ITIL 4

Läs mer om Aim 4 Knowledge

ssi_log3

SSI – Support Service Institute erbjuder dig som medlem i itSMF 50% på medlemskap i SSI i ett år och 10% i rabatt på alla våra kurser och utbildningar!

SSI startades 1993 och är idag Sveriges största Supportnätverk inom privat och offentlig sektor. Vi driver SSI-Dialogmöten i hela landet där man delar med sig av sina erfarenheter, lösningar och eventuella misstag kring ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL., pm3, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder ca 20 st olika utbildningar som är direkt relaterade till Supportbranschen.

Läs mer om SSI