Loading...
Erbjudanden 2019-06-28T06:33:58+02:00

Utöver den medlemsnytta du har som medlem i itSMF så har några av våra företagsmedlemmar följande erbjudanden till dig!


Är ditt företag medlem i itSMF och vill göra ett erbjudande till medlemmarna, kontakta då itSMF`s kansli (members@itsmf.se).


olingosmall

Olingo erbjuder itSMFs medlemsföretag ett kostnadsfritt seminarium med koppling till ITSM och IT-styrning.

Olingo är ett konsult- och utbildningsföretag med fokus på IT Service Management och IT-styrning. Vi kombinerar gedigen erfarenhet kring förändringsledning med djup kompetens kring etablerade ramverk och modeller. Vårt mål är att våra kunder ska utveckla sin egen förmåga att driva verksamhetsutveckling samt bygga in kontinuerligt förbättringsarbete i vardagen.

Läs mer om Olingo


Boka en kurs och få en certifiering helt utan kostnad. Ange ”itSMF” vid kursbokning.

Aim 4 Knowledge erbjuder ackrediterade schemalagda utbildningar inom ITIL®, PRINCE2®, Lean IT, DevOps, COBIT5®, RESILIA™ och VeriSM™. Med kursmaterial av högsta kvalitet och ledande instruktörer med lång utbildning och erfarenhet. Företagsinterna utbildningar och flexibla certifieringar på valfri plats.

Läs mer om Aim 4 Knowledge


ssi_log3

SSI – Support Service Institute erbjuder dig som medlem i itSMF 50% på medlemskap i SSI i ett år och 10% i rabatt på alla våra kurser och utbildningar!

SSI startades 1993 och är idag Sveriges största Supportnätverk inom privat och offentlig sektor. Vi driver SSI-Dialogmöten i hela landet där man delar med sig av sina erfarenheter, lösningar och eventuella misstag kring ärendehanteringssystem, kunskapssystem, ITIL., pm3, ledarskap, teambuilding och mycket mer. SSI erbjuder ca 20 st olika utbildningar som är direkt relaterade till Supportbranschen.

Läs mer om SSI