Loading...
Medlemsnytta och priser 2023-08-11T15:45:59+02:00

Medlemsnytta & priser
(fastställda vid årsmöte 2019)

Under året arrangerar vi regelbundna medlemsmöten med olika teman, dessa möten sker runt om i landet och är gratis för dig som medlem. En gång om året genomför vi en tvådagars konferens i Stockholm med fokus på att erbjuda flera olika intressespår med varierande ämnen, hög nivå på talare med hög kvalitet i innehållet. Vi är noga med att du som medlem ska ha två trevliga, inspirerande och informerande dagar.

Våra aktiviteter är uppskattade och skapar träffpunkter där du har möjlighet att lyssna, diskutera och argumentera för dina idéer och funderingar, helt enkelt få nytta av det nätverk som itSMF erbjuder.

I medlemskapet ingår också möjlighet till mentorskap, att ta del av erfarenhetsutbyten på olika sätt och som sagt, möjligheten att medverka i ett nätverk och ta del av lång och gedigen erfarenhet inom IT-området.

Om du är intresserad av att delta i den här sortens aktiviteter så är ett medlemskap i itSMF Sweden definitivt någonting för dig.

Följande delar ingår i medlemskapet

  1. Rabatterat deltagande på den årliga itSMF Expo konferensen, Sveriges största och viktigaste konferens inom områdena Service Management  och IT-Styrning (se mer här LÄNK)
  2. Rabatterat och oftast gratis deltagande på itSMF Roadshow, den årliga och landsomfattande konferensen som tar upp aktuella frågor inom områdena Service Management och IT-Styrning
  3. Deltagande på övriga nätverks- och informationsmöten (t.ex. frukost- och/eller lunchmöten). Gratis för våra medlemmar.
  4. Möjlighet att delta i vårt Mentorsskapsprogram (se mer här LÄNK)
  5. Tillgång till ”endast för medlemmar dokument” i vårt filarkiv där vi till exempel delar talarpresentationer från våra event och  erfarenhetsutbyte.
  6.  itSMF kan förmedla kontakt med övriga medlemmar för erfarenhetsutbyte
  7. Möjlighet att bidra i arbetet med ITSM “best practice”
  8. Möjlighet att utnyttja de förmåner som våra företagsmedlemmar erbjuder (se mer här LÄNK)
  9.  Medlemsmail med nyheter och information om vad som är på gång

Typer av medlemskap och priser

OBS! Alla servicepriser är exkl moms och gäller för ett medlemskap under ett års tid (12 mån).

Kategori Kriterier Årlig serviceavgift Förmåner (se ovan)
Individuell
Enstaka namngiven person (t.ex. från en användarorganisation, eller en oberoende konsult/utbildare). Ej överförbar.
1 070 kr
1-9
Företag-5
Företag/Organisation med upp till 5 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
4 700 kr
1-9
Företag-10
Företag/Organisation med upp till 10 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
7 800 kr
1-9
Företag-25
Företag/Organisation med upp till 25 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
18 300 kr
1-9
Företag-50
Företag/Organisation med upp till 50 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
26 100 kr
1-9
Företag-75
Företag/Organisation med upp till 75 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
31 900 kr
1-9
Företag-100
Företag/Organisation med upp till 100 namngivna personer. Namnändringar tillåtna med itSMF’s godkännande, t.ex. vid personalförändringar.
37 500 kr
1-9
Guld
Företag eller leverantör som önskar sponsra en årlig itSMF SE aktivitet. (3 olika sponsringsalternativ, se nedan).
70 000 kr
1-9
Filial
Kompletterande organisation med vilken itSMF har ömsesidiga överenskommelser med.
0 kr
Enligt överenskommelse
Global
Globalt medlemskap som omfattar all personal världen över.
85000 kr
1-9
Studentmedlemskap
Enstaka namngiven person (student) som kan uppvisa ”studentintyg”
Gratis