Partnerwebinar – Smartare Enterprise Service Management med AI/ML!

LÄNK TILL EVENTET   Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/92556026259?pwd=TnBhcUY0dG9KQkdpT1NSQWhzWm5yZz09

Den 29 april 08:30-09:30 kan du lyssna på Micro Focus service managementexpert Joel Eijssen när han förklarar fördelarna och vikten av inbyggd AI/ML i nästa generation av Enterprise Service Management!

Smartare, bättre, snabbare, säkrare och billigare!

Modernisering inom Service Management har tagit ett stort steg framåt, då AI/ML har blivit verklighet och helt förvandlar begreppet service management. AI har blivit ett centralt element i design och bearbetning av tjänster. Det har blivit den avgörande faktorn att leverera automatiserade och intelligenta tjänster.

SMAX har en inbyggt AI motor som möjliggör att på ett enkelt och säkert sätt förutse lösningar och svar på frågor samt automatiserad självbetjäning och hantering för alla typer av serviceärenden, vilket minskar volymen av manuellt hanterade ärenden och ökar kundnöjdhet hos slutanvändarna.

AI/ML automatiserar intelligenta komplexa uppgifter på flera operationsnivåer, vilket orsakar en övergång från (manuell) serviceverksamhet till service design och (automatiserad) företagstjänsthantering.

Detta gör att ert företag/organisation kommer kunna;

 • spendera mer tid på att förbättra och förnya dina tjänster
 • utnyttja dina resurser för mer proaktivt och kreativt arbete snarare än för att utföra rutinmässiga uppgifter.
 • förbättra självförsörjningen och slutanvändarnas upplevelse samt den totala tillfredsställelsen och effektiviteten i din tjänsteleverans.

Titta på detta webinar med liveexempel på Micro Focus Service Management Automation X (SMAX) -lösning och lär dig mer om den otroliga effektiviteten och fördelarna med fullt inbäddad AI/ML, som gör att du kan t.ex:

 • komma före problem med automatiserad:
  • proaktiva kundskapsförslag
  • Med smarta virtuella agenter som förstår naturligt språk (NLP) och utför uppgifter.
  • Förslag med hjälp av incidentkorrelation, konsekvensanalys och knowledge Management
 • hitta svar enkelt och snabbt, få omedelbar analytisk insikt och proaktiva optimeringsförslag smart tilldela ärendet, automatiskt bearbeta uppgifter och lösa ärendet snabbt.
 • Vår partner Materna ger några exempel där de ser att AI/ML spelar roll.

 

I kombination med helt kodlös konfiguration och robotiserad processautomation ser du att AI/ML leder till ett nytt och trevligt sätt att arbeta för att möta alla dina ESM-behov … smartare, bättre, snabbare, säkrare och billigare!